Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övervinna gravitationslagen

JAG ÄR FRI
dansar lindans
mellan dröm och verklighet
svävar i extas
mellan tid och tidlöshet.

När jag sträcker mina armar i flykt
expanderas mina sinnen
havet i mig utvidgas
solen växer i mitt hjärta
guden i mig skrattar
kittlar mig inifrån
befriar mig från gravitationslagen.

JAG ÄR FRI.

Text & bild © Laura Popa 2018




Fri vers av Laura Popa
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-31 11:37



Bookmark and Share


    Bo Malte
härligt...
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa