Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagandet

Man ska göra så mycket

Hinna med det och det

Men efteråt tänker man:

Varför ägnade jag mycken tid 

åt allt detta ?

Vad fick jag ut av det ?

Kom det ut något bra 

av det som hände ?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-31 12:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Lärdom? Förhoppningsvis?
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP