Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Det är svart
öde höst

Jag kan inte längre
föreställa mig
din röst

Som alla löftesrika löv
går till ro
kommer ur mörk mull
alltid nytt gro





Bunden vers (Rim) av Livet1 VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-31 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP