Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till livet



Jag försöker som en schaman 

blåsa ljus in i dina drömmar 

Jag ryter åt de mörka krafterna att för alltid försvinna! 

Viker undan ditt hår 

kysser dej där i hårfästet 

mjukt & länge 

tills du gnyr: 

kaffe 

Kaffe! 

Jag har redan termosen redo 

& häller upp en stor fet kopp åt dej 

Medan du sörplar och dricker 

sträcker på dej som en katt 

masserar jag dej 

& undrar: ska vi få upp dej idag... 

Vidare frukost väntar i badkaret 

som är fyllt med riktigt varmt vatten 

oljor & skum 

Jag kysser dina ögon med min själs 

innersta vilja 

Och nu gråter du den där gråten 

som aldrig tycks ta slut 

Den av både sorg vrede rädsla glädje & kärlek 

Jag tänker att det får ta den tid det tar för dej 

att komma tillbaka till livet 

för du har varit långt borta i mörkret och vänt 

Jag älskar dej. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-31 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP