Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet

Jag vet
alla längtar vi
att smeka den lenaste mossa
nosa på solvarm tall
på bara fötter jagas
av trädens grenar i
berusande skratt och
förenas i salt hav

Den längtan
har drivit ved
till eld

Jag har brunnit
endast aska återstår

Kan du blåsa liv
innan du går

Kanske ändå där finns lite glöd
känner längtan pulsera röd




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-31 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har underbara referenser till naturen i dina texter..
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP