Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrad

Jag vill hämta det som varit ditt
Saker som viskar om den du brukade vara
Jag vill andas liv i gamla minnen
Genom att spela dina vinyler

En bit av mig är dig
Och den du en gång var
Jag kan ana den personen
När jag skymtar min egen reflektion

Dom svarta stövlarna i farstun
Gitarrbandet med fredsduvor på
Allt är ekon, dammiga minnen av dig
Som manifesteras, i mig själv

Jag vill inte bli det du har blivit
Det är inte den du är
Men jag blir gärna något annat
Den jag tror du innerst inne ville vara

Och i mina minnen
Om än flyktiga, om än selektiva
I mina minnen
Där, där är du perfekt




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-31 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP