Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obesvarade känslor


Obesvarade känslor

Jag ser dig
Ser du mig?
Jag saknar dig
Saknar du någonsin mig?

Ett blödande hål i mitt hjärta
Smärtan får mig att darra
Jag vill vara nära dig
Samtidigt vill jag bara fly

Motsägelsefullt
Kärlek blandat med hat
Jag känner förakt mot mig själv
Varför kan jag inte "sluta känna"

Svindlande känslor av förälskelse
Flyger lika vackert som en fjäril
Vackra starka färger som lyser
Lättsamt flyger mina känslor hit och dit

Sen vänder det lika snabbt
Kraschar ner i marken
Svartsjukans pilar genomborrar mitt hjärta
Allt jag kan göra är att titta åt ett annat håll

För du kommer aldrig bli min
Tårarna fryser på min kind
Hur kan jag vara så blind
Så nära men ändå så långt bort

Jag vill inte känna så här mer
Men mitt hjärta är så envist
Sårad och trött
Vänder jag bort min blick

Vänder mig om och går
Inom mig skriker ensamheten
Det blir aldrig rätt
Tårar så många tårar

Jag spelar min roll så bra
Utåt ser ingen vad jag känner
Inom mig brinner passionen
Kall utanpå men så varm i själen

Rädslan för att mina känslor ska synas
Hånas, trampas på, kastas bort
Därför spelar jag oberörd
Det gör så ont

Jag ser dig
Ser du mig?




Fri vers (Fri form) av LonelyDreamer
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-31 20:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Precis så
2018-11-01

  S~A •••
My god, berörd på djupet
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

LonelyDreamer
LonelyDreamer