Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funktionen för Mest bokmärkta denna veckan



Vi har gjort en mindre ändring i hur listan som visar veckans fem mest bokmärkta texter väljs ut. 

Ändringen är gjort till att man som poet endast kan få en text upplyft på listan per tillfälle. Dvs har man flera texter som har många bokmärken lyfts den mest bokmärkta av dessa texter upp.

Finns det förslag på hur sidans funktioner skall fungerar,  kom gärna med förslag kring detta och diskutera upplägg, genom ett inlägg i poeter.se forum.




Blogg (Notis) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-31 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De äregiriga reagerar.
2019-01-20

  Bo Himmelsbåge
Bra initiativ! Tack! Äntligen!
2018-11-01

  kerstin skriver VIP
jag vill förtydliga det jag skrev; jag tycker funktionen är bra för att man kan bokmärka något man vill gå tillbaka sen, kan kanske för att det var en väldigt bra text eller att man inte hann läsa just då och vill kunna hitta lätt. det är den uppmärksamhet det får som blir fånig med de parametar som styr. sen är det fantastiskt fint att få en text som utvald, då vet man att någon läst och valt på ett helt annat sätt.
2018-10-31

  kerstin skriver VIP
jag tycker den här funktionen är lite fånig, alla vet att om man får ett bokmärke efter kl 00.00 på söndag natt så har man större chanser att vara kvar där, för då syns man. och det krävs så få bokmärken för att bli uppmärksammad där.
alla vill synas, men få vill erkänna det..
själv har jag slutat bry mig om uppmärksammade texter och bokmärken. det som är fint är om några vill läsa det jag skriver och att jag får läsa det andra skriver. allt går i perioder. som livet tänker jag.
2018-10-31

  Tomas Karlsson VIP
Bra! Äntligen! :-)
2018-10-31
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent