Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt ute på ett fruset fält

det är den tiden på året
när träden visar sina nakna grenar
fåglarna tystnar
och andetag förvandlas till ånga

blir stående
fångas av mörkret
försvinner för en stund

när hela rymden öppnar sig
över mig




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-11-01 23:40



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
just så.
2018-11-06

  Anya VIP
Vackert fångar du ett nu. Jag gillar inledande strofen mest. Det är suveräna gestaltningar.
2018-11-06

  DavidM VIP
Ser framför mig sekvensen från skymning till nattmörker. Stor känsla.
2018-11-02

  HelenaW
Krispig text i höstkostym..
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP