Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nothing compares true love.


When love breathes

Even in my
most lonely

breath
my lungs
will be filled
by true

love.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-31 23:56



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Vackert :)
2019-02-18

  Öknens Ros VIP
Fin liten kärleksdikt.
2018-11-01

  HelenaW
Vackert..
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP