Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För att rädda de andra måste vi offra en

Du bråkiga barn
med luvtröjan på
en gång var det Emil
nu är det du
ja tänk så snabbt
det åt helvetet kan gå
Jag har hört det förut
jag hör det igen
för att rädda de andra
kanske vi måste offra en
För att rädda de andra
måste vi offra en....




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-01 00:50



Bookmark and Share


    Bo Malte
tänkvärt...
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP