Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from Tomiro's Book : Wednesday 35:th of October 2048

 

 

You saw no sign of November this morning neither, not even a glimpse of fog. Dirty leaves continues to cover each machine and every grave down the whole plastic street. However you found an electric collection of wooden words, written by some creature called Tranströmer. We're impressed that you, Tomiro, manages to read human letters and meanings!! Since vaettir people seldom do. And we know today ain't your first time trying to interpret POETRY. Anyhow - really believe these pictures inside your head upholds clear relation to those pieces of lyrics?? Why not suspect their pattern arises from separate, untransformable stories?!

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 09:56



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tja, "idag" den 41:e oktober tog tiden ett skutt igen... visserligen framåt längs kalendern men ändå åt snurrigt håll.... Hursomhaver kan jag ju alltid "som vanligt ge ut" den färdiga bokens kapitel i annan, rättare ordning än skrivordningen här.
2018-11-03

  Stefan Albrektsson
Mmm, gillar tanken på "electric collection of wooden words" som karaktäristik av TT's dikter. Och här börjar TTT's/Tomiros värld att gå i parallella tidsplan när världen i övrigt stigit in i november fortsätter Tomiros, till synes, eviga oktober.
Och TT har faktiskt en NOVEMBER (i "Den stora gåtan"):

När bödeln har tråkigt blir han farlig.
Den brinnande himlen rullar ihop sig.

Knackningar hörs från cell till cell
och rummet strömmar upp ur tjälen.

Några stenar lyser som fullmånar.
2018-11-01

  Nanna X
Nu går tiden tydligen ändå framlänges igen?
2018-11-01

  Nanna X
Intressanta glimtar och icke-glimtar av poetiskt meningsskapande respektive novemberdimma...
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP