Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill att du ska torka mina tårar

jag vill att du ska torka mina tårar
jag vill att du ska ta min hand och säja att det komer bli bra igen, som förut
jag vill att du ska säja att jag inte är svag, att jag är stark, som du
jag vill att du ska stå där och se på mei
jag vill att du ska le åt mei, och säja att om jag tar din framsträckta hand kommer vi klara det tillsammans
jag vill att du ska veta allting, att du ska veta att vi kommer ta varandras händer snart
jag vill att du ska få mei att glömma mina minnen, så som jag ska få dei att glömma
vi klarar det tillsammans
jag vet att du kommer stå där och vänta på mei och ta min hand när jag är redo
jag måste bara säja hejdå först
jag kommer följa dei in i döden

den 15:e juni, 2006




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet