Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


`En del ur förrådet som man bär på och ej låter glömskans intåg frakta bort….. Fina Pia denna gråa mulnade snötunga dag, lyser du igenom med intensiv styrka, värmer denna åldrade och ärrade krigares kropp´….Monolog inombords.


Februari bulle!

FETTISDAGSBULLE “fel tid på året men typ samma känsla som simmar fram som då". Quiz time, en curator nä kurator håller i evenemanget. En kväll där mängder av blickar, söker uppmärksamhet längs i rummet. Kontakt uti en vägg till kommunikation utav ögon som stirrar intensivt. Överföring av osynliga vågor, intensiv som laser, strålen träffar målet. Avger en lustig upplevelse med liv, rörelser och röster som smälter samman. En symbios i luften, förtydligande av samexistens i dubbel bemärkelse. Sitter här som en inrednings detalj, här med herr Viktigpetter, ett bord bakom lr framför, beror lite hur placeringen ses, sitter hon, blicken är fastetsad som ur ett rovdjurs jaktinstinkt, målet är tydligt markerat. En pärla lämnar tryggt sin boning i sitt rufsiga fäste, som ett snabbtåg far den ner mot hoppbacken, känner här och nu att kinderna lätt blir varma, de lyser nog lätt rosiga, när liten droppe faller. Sådär som inom ett nafs, dags för kvällens huvudnummer, som inrullande godsvagnar till station inkommer. Feta små dukas upp, allt som inte små hackor går av när mandeln brytas ner och drömmars moln binder samman konstruktionen, dock inget fackverk av formen att döma. Likväl finner den sin mun att mäta, samt fluffiga läppar att täppa. Du lyser där med vilda moln runt läppar små.. Jag småler mot denna luvpryda gudinna.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aldrig är man mer levande än då
när blickar möts
och tycke uppstår
transportsträckan
mellan evighet och nu
suddas sakta ut

Fint och talande
2018-11-04

  danne //
Tvärtemot är detta kanske ett ögonblick då allt inträffade så snabbt.

Om den långa oförglömliga kvällen som aldrig tog slut som den lever vidare, ur sitt egna liv, detaljer som ständigt växer fram från simpla ord...

Vad tror du IMP är det möjligt att din blick öppnade något här, inledningen till det som senare fick större konsekvenser?
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //