Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprop till de ansvariga

Poeter.se är en plats där det skrivna ordet ska kunna exponeras. Medlemmar läser och analyserar på ett konstruktivt sätt. Men att använda poeter.se till att mobba och trakassera medlemmar är helt oacceptabelt och måste få ett slut. Redaktionen har ett ansvar där att sätta stopp för den typen av händelser, stänga av de som systematiskt missbrukar poter.se.

Vi poeter ska kunna känna oss trygga och inte bli utsatta för hot, och mobbning.

Gör något nu!




Fri vers av ULJO
Läst 564 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-01 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med dig till punkt och pricka!
2018-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Oavsett var, så är det aldrig rätt att mobba andra...bra att du säger ifrån...
2018-11-03

  Nils-Robert
Instämmer
2018-11-02

  P-E-H
Även om jag inte känner till bakgrunden till detta utspel så ställer jag mig bakom innehållet.

Jag stödjer med glädje poeter.se och förväntar mig att nättrollen hålls korta här.
2018-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Så du menar att det finns forum där det är OK att trakassera andra?
Vad är det för slags forum?
S/M-klubbar?
2018-11-01

  ULJO
Man får tolka mitt utspel precis som man vill. Men mobbning hör inte hemma här, det är ju en självklarhet. Vem som mobbar bryr jag mig inte om och jag hänger heller inte ut någon speciell person utan ståndpunkten är helt allmän. Här skriver vi poesi och inget annat. Vill man hålla på med att trakassera människor då får man vända sig till ett annat forum.
2018-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Stäng av alla som inte är politiskt korrekta och som vägrar att bli nickedockor och marionetter.
Är det detta man ska läsa in mellan raderna här?
2018-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
En bra uppmaning!
2018-11-01

  Anya VIP
Bra att du säger ifrån. Ingen mobbing. Jag sa ifrån i går.
2018-11-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra skrivet!
Vi hoppas red.
på Dig hör, när
det NU är en
MAN som
talan för....

2018-11-01

  Feliaxel VIP
Hoppas redaktionen tar tag i det
2018-11-01

  M.Eta
Tycker jag med, viktigt!
2018-11-01

    ej medlem längre
Bra! Poeter.se ska vara till för att skriva poesi, ingenting annat! Här förekommer allt annat än poesi så man tröttnar.
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO