Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fasttro

 

Kär du!
Fasttro på drömmen
Och lek

Som ingen annan har lekt förut

Kära jag!
Fasttro på verkligheten
Och gråt

Som ingen annan har gråtit förut

Kära du/jag!
Fasttro på ensamheten
Och dö

Som ingen annan har smakat på döden

Fasttro!
Kära mitt jag
Och sörja

Som ingen annan har sörjt sitt liv förut

Att tro är den bästa alternativ i livet
Att icke tro låter naiv och dumt
Att leva tomt leder till ingenstans

Upp till bevis
Med alla kort på bordet
Sattsa allt!

Min tro på människan gjorde av mig till dum i huvud
Min tro på familj ledde till våldtäck av ( pappas bror)
Min tro på samhället ledde till embargo mot mig

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-11-01 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP