Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kontroll

styr min väg
så jag vet vad som känns
fantomsmärtorna lurar mig




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader