Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
† 4:e juni 2006 † Tänker på dei


† du finns föralltid i våra tankar †

förlåt för att vi inte såg

förlåt för att vi inte visste

jag hade läst dina ord

utan att förstå att det var du

men du är på en bättre plats nu

jag kommer vara där med dei om en stund

vänta lite älskade

jag älskar dei

jag vet att jag älskar dei nu

visste det inte förut

hur kan man älska någon som inte finns längre?

men du finns

föralltid i våra tankar

i våra minnen

snart kommer jag ta din hand

jag vet att du väntar på mei

tillsammans ska vi klara det

du är fri nu

så fri som jag aldrig kommer att bli

om jag inte är stark nog

du var aldrig svag

\'\'Självmord är inte den fegaste vägen man kan ta
det är då man accepterat att livet är en lek man inte klarar av\'\'

dina ord

du är fri nu, och jag kommer snart till dei




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet