Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärlek

Vår kärlek
har inget slut
din hand i min
varje minut
din kropp nära
inger hopp
puss och kram
utan stopp

Vår kärlek
inte så svår
evig förening
i många år
inga hinder
lång promenad
hela livet
vackra blad

Vår kärlek
bästa som finns
vacker sanning
känslor vinns
hångel i solsken
det vi vill ha
stor betydelse
för oss så bra

Vår kärlek
härlig förmåga
heta känslor
flammande låga
vi tar och ger
det vi behöver
stark kärlek
går aldrig över

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 357 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-06 10:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina och kärleksfulla ord...vackert...
2018-11-12

  Lars Hedlin
Ödmjukt fint och vackert :)
2018-11-08

    Max Poisé
Viktiga ord!
2018-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint rimmat ode till kärleken!
2018-11-06

  DavidM VIP
Närhet och samhörighet finstämt skildrat.
2018-11-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
R ara skrivna ord
I nnerligt gjord
M ycket kärlek
* fanns med
* ombord!
************

2018-11-06

  Blomma-Stjärna VIP
varmt och vackert!
2018-11-06

  Maria Sundelin VIP
Varma ord
2018-11-06

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader om kärlek
2018-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Varm och fin text om den stora kärleken!
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO