Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan dö för dig

Jag älskar dig och kan dö för dig
Så det finns knappt ingenting som jag inte kan
göra för dig
Så snälla rara du
Var rädd om mig.

Ken Cassel
1/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-01 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel