Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖD ÅT FEMINISMEN!

alla farsoter måste bekämpas

de ska utrotas, inte blott dämpas

alla stinkande träsk ska dräneras

eftersom detta folk infekteras

av den pest som nu härjar i norden

kamp mot häxornas kraft!

frid på jorden!

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2018-11-01 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP