Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mäta ord

Ond är tiden när människan föds
förutan kroppens tentakler.

Äras den kanske behövs
som saknar hand och fot,
glorifieras skall aldrig
någon som saknar hjärna.

Den starke som går ensam
ned från sitt berg
hen bär hjärtat I hand.

Bosse 1 november 2018.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 19:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skickligt allomfattande allom alltid allorstädes nyttig insikt!
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten