Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vänjer sig


Svek

Det första sveket
tog hårt
jag var inte förberedd

inget svek egentligen
bara en missuppfattning

Det andra sveket
tog mindre hårt
trots att

det kom som en blixt
från klar himmel

jag började bli härdad

Nuförtiden tål jag
vilka svek som helst

jag nästan väntar mig det

jag är garvad
som en gammal skinnjacka




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2018-11-01 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP