Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlöven

Slut igen
Akut igen
Morgonen
Och koltrasten

Kvar igen
Där igen
Fast hos den
Och tvättkorgen

Svär igen
Ärr igen
Tio män
Och ångesten

Stopp igen
Galopp igen
Bort från stan
Och vildmarken

Slut igen
Bakut igen
Men tanken vet

Och höstlöven




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-01 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld