Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhetens stig

Hon backade bort från ljuset
dit hon nästan hade nått
För att det lett åt skogen
hade hon inte förstått
Ty på stigar som var kända
vant hon trampat på
och missat att för länge sedan
hon ensam börjat gå




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-01 23:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En sån fin bild också och text med fina rim helt i min smak
2018-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP