Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi och ni

Ett vi utan ni
och dem
är total tomhet.

Var därför försiktig
så att vi
aldrig blir så starkt
att dem
hålls utanför oss,
eller så svagt
att vi
förintas.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av P-E-H
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-02 00:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en tänkvärd dikt...mycket bra...
2018-11-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att ta sats
för att alla
ska få plats
och vara med
tack för detta
klara besked!



2018-11-03

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra text att bära med sig i vardagen!
2018-11-02

  ULJO
Harmoni ligger i samarbete och tillhörighet
2018-11-02

    ej medlem längre
Där sa du något, hur skapar man harmoni?
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H