Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 02.11.18

Munnarna gapar
människobarnen skränar.
Pusta skrik och stånk,
tavlan en bild i tiden
förblev stelnad i ånger.

© Bosse 2 november 2018.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 182 gånger
Publicerad 2018-11-02 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten