Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alla män




Så stod han där
i dörröppningens sfär
Lovande om väl

På svaga ben
Vände hon ryggen
Ett tvekande farväl

Bleka drömmar
Slitna sömmar
Ock så en spirande själ

En kvävd gråt
Höres vid lömskt förlåt
Inom ekar, inte hans träl













Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 262 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-11-02 09:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2018-11-05

    ej medlem längre
Berörande!
2018-11-02

  Gin83
Oerhört berörande
Griper verkligen tag i ens innersta
Du är verkligen en mästare på att förmedla känslor min vän
Mycket starkt

2018-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ingen kvinnas träl.
2018-11-02

  jba VIP
Du skriver så bra.
Kram
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem