Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man vänder INTE på blad utan…

 

Man måste hata!
Man borde hata tillbaka!

Människan har inget val än att hata
Människans existens byggs på att hata

Man kommer med sin hat budskap till världen
Man kräver sitt hat budskap infört

Hat budskap och krav på andra
Religions heliga krig är hans hat budskap

Gud och Adam
Adam är Guds enda förnuftiga skapelse

Gud förlät inte Adam för han gjorde
Gud hatade Adam för att han inte lydde

Till döden dömdes Adam
Till helvetet kommer Adam

Tusentals år gick tills Gud förlät Adam
Kom till gjorden sent…

Brott och straff lovade Gud Adam
Brott och straff Adam blev till

Man måste bemöta hatet med hat
Vi är människor och inga helgon eller gudar

Frågan är,
Vem har lärt människan hatet än… !

Tror du att en våldtagen kvinna/ man , barn kan förlåta sina bödel ?
Tror du att ett offer kan förlåta sin bödel?

Etc.
Det tvivlar jag på!

Skadan är redan gjort!
Man vänder INTE på blad utan lever med den




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2018-11-02 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP