Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den… den… den

 

Den…
Den…
Den…

Magiska ögonblicken du har
Bäddar för mig en fredlig sömn
Och rensar dagens stökighet bort

Den…
Den…
Den…

Barnsliga leende du har
Smeker på min kid
Och tar mig till barndomens tid

Den…
Den…
Den…

Du är
Du har
Du ger

Gör mig av dig evig besatt och förälskat




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2018-11-02 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP