Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart utmärkt sex

 

Sex - när man heta & glada
simmar tillsammans runt månen
Sex som sänder chockvågor
genom kropp & själ
Sex som försätter hela
varat i innerligaste extas
Sex som katharsis
& helande kärleksmirakel
Sex - när vi tar av oss
vårt känslomässiga pansar
tillsammans med någon som
vill att vi ska ta av det
& som önskar ta av sitt eget
Sex som ett fördjupande
av vår dialog istället
för ett substitut för den
Sex som öppnar alla rum
i vårt jag
Sex som är så mycket
mer än "sex"
När vi håller varandras
hjärtan ömt i våra händer
medvetna om det heliga
ansvar det innebär
Ljuvlig erotik som följs av
morgon & att vi förmår vara
kvar i vårt intima förbund
även fast världen kallar.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-02 13:43



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Avskalat-naket- medvetet-sant- i kärlek

Tack!
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP