Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykologer och andra psykologer om nu inte jorden är platt


När jag analyserar barndomen tänker jag på ”Rubiks kub” och börjar gråta. Dagens regnbågsfeminister är bara irriterande i jämförelse med den där fyrkantiga förbannelsen. Det var rena barntortyren att sitta timme ut och timme in utan att känna sig smart.

Jag kastade inte kuben i golvet. Det fanns nämligen inget tåg av bokstavsstörningar att skydda sig bakom på den tiden. Istället låg jag sömnlös många nätter, tänkte att jag var färgblind i mörkret och då kändes livet helt okej igen.

Jag har inte något större problem med regnbågsfeminister. Det är människor som står för sina åsikter och slår krocketklotet i huvdet på dem som inte håller med. Jag blev träffad av ett klot en gång, såg solen och trodde att jag klarat av att göra ”Rubiks kub” rund.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-02 14:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Var och en blir salig på sin tro
men ta det med ro
Om du lyssnar på mej
så lyssnar jag på dej
det är väl okej
Du behöver inte hålla med
men lämna mig i fred
om det är mitt besked

2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP