Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själarnas frid

Pryder
de bortgångnas
hus
Med granris och ljus
Från tid till tid
Själarnas frid
Helgen
då lugn och ro
Tycks på en
kyrkogård bo




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-02 18:00



Bookmark and Share


  aol
Så är känslan vackert skaldat,
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP