Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2018 11 04 Trigger

Kaffe & Snus sätter igång mitt skapande. Det går åt stora mängder av de båda njutningsmedlen.

Kaffet piggar upp och snuset dämpar. Jag får balans och kan skriva.

Har alla poeter sina egna igångsättare?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-04 12:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kaffe och drömmar
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP