Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JaG tÄnkeR på eR varJe dag


Alla helgons dag

Alla mina döingar
ni finns alltid i mig
I mina tankar handlingar och
I
Mitt
Liv

Ni kommer alltid vara en del av mig
ni har skapat mig
format mig
givit mig de erfarenheter jag har
ni finns
kommer alltid finnas
jag kan inte ta på er längre
se er om jag inte blundar
men ni finns ändå
alltid

Tack




Fri vers av kråkan VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-11-02 18:05



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2018-11-09

  aol
Kram just så är känslan,
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP