Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag gavs vingar

Jag gavs vingar på min rygg
men jag glömde
bort hur en flyger
valde marken så trygg
Men kanske räcker det ändå
att jag vet jag kan
att om jag en dag tröttnar
kan jag flyga
behöver inte längre gå.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-02 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP