Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstanta behov

Jämt
Hela tiden
Ständigt
vill jag ha dig
nära,
i mig
över
bakom
under
tätt intill

Och hela jävla tiden
Varenda dag
Jämt
Alltid
vill jag säga att jag älskar dig

Som om du skulle glömma
Eller ifall världen går under imorgon
Men kanske mest
för att jag måste få det ur mig
och jag vet inte om du förstår
att du är älskad




Fri vers av Heartsick
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-02 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text som målar en tavla av ständig frustration och åtrå
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick