Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris ur vindsförrådet.


Tandvård

Skjutjärnsreportern Clark Kent
skrämde folk såväl vanligt som känt
för att ej tappa bettet 
på det rostiga sättet 
han borstade med Stålodent !




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-02 20:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lämplig läsning om man har
en håltimme...
2018-11-05

  mare VIP
Kul ;))
2018-11-03

  aol
Hahahaha den oförliknelige limerick tuffar på med sina kluriga kuliga limerickar tack för ett gott skratt,
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick