Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den osänkbara mannen

När jag inte kan sova
då vill jag störa dig i natten
Kanske behöver jag gråta i dina armar,
bli hyschad,
sakta smekt

Jag vill pausa från allt
du skulle låta mig
Skuggan i mitt hjärta säger
att du kommer att älska alla utom mig
att en dag krossar vi varandra

Men jag vet inte om din rustning är äkta
eller mer som Titanic
Du vet att jag är utan flytväst

Jag vet inte om du vill ha mer än du redan har
Du vet nog inte vad du vill ha
Jag vill ha mer




Fri vers (Fri form) av Heartsick
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-02 21:11



Bookmark and Share


    April Stark
Det här är riktigt bra! Förstår känslan
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Heartsick
Heartsick