Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSPRESS

Likt ett bloss, som tänds i mörkret
och slocknar lika snabbt igen
är den boning du fått att förvalta
en sekund i evigheten.

Vad har du att förlora ?
Det du har att vinna
kan endast uppnås på ett sätt:
Låt din låga brinna !



©Anders Frankenberg Wester - 2018




Bunden vers av Anders Frankenberg Waster
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-02 22:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Låt elden falna
glöden sakta svalna
låt mig dö i lugn och frid
i evighetens gid


2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Frankenberg Waster
Anders Frankenberg Waster