Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ögon"

Det finns ögon
man aldrig glömmer

Det finns ögon
man aldrig ser

Du, bara du
väljer att ta ögonkontakt

med öppna eller slutna ögon

© Christer Johansson 2018-11-03




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-03 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten