Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmor och smaragder

_________________

Jag flyger genom natten

är inte här

dimmor och smaragder

 

Bortom horisonten ligger drömlandet

 

dit fåglar längtar

tiden stannat

dimman lättat

 

Håller blödande smaragden

 i min hand

tills timmen vaknar igen

 

Var är min själ nu?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-03 03:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som är full av själ hjärta och liv :) kram
2018-11-05

  Maria Sundelin VIP
Tycker om beskrivningen
Kramar
2018-11-03

  Jan Widströmer VIP
Tänker att det här handlar om vad alla vill men inte kan: helheten som vi alla önskar. Piltavlans mitt när vi alla kastar våra pilar fel.
2018-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Du berörde mitt hjärta, med din sorgsna och nakna dikt.
2018-11-03

  ULJO
Briljant
2018-11-03

  Peter G VIP
Så vackert och berörande!
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP