Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem

Vem sa vem
och vände sig
blixtsnabbt om
för att ana
ryggen
på den
som vände sig
blixtsnabbt om
men gäckade
den som nu
ropade vem där
och vände sig
blixtsnabbt om
åt andra hållet
för att ta tag
i inkräktaren
som kom undan
med en hårsmån
och vände sig
blixtsnabbt om
åt andra hållet
för att luras
men bara ana
ryggen
på den
som vände sig
lika blixtsnabbt om
men gäckade
den som nu
ropade vem där
och vände sig
blixtsnabbt om
åt andra hållet
för att ta tag
i inkräktaren
som kom undan
med en hårsmån
och ropade
vem där
vem sa vem
vem




Fri vers av Petter Wingren
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-03 07:02



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Snurrigt värre och vem det än var så fick väl ingen reda på det....

Kul text.

2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren