Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jantelagen


SPIKEN



En spik som sticker ut försöker
människor alltid slå in och ned.

Allt sådant som är trasigt, något
som är trasigt, kan inte repareras.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-11-03 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje