Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett försök att prova sig fram. Är det bara möjligt och hur tar det sig ut då? Texten är spontanskriven. Junker är här flygplanstypen. Inte någon gunstig junker.


Fina flickor fiser





Arga Amman Arkiverar
Bruden bärsärkagång begår
Cirkusens cyklande cirklar

Draktänder du dussinvis?
Erika erövrar erotiken
Fina flickor fiser

Griselda grimaserar grovt
Haren havererar grafiskt
Imelda insisterar ingalunda

Joakim jonglerar junker
Kalvar kamratskapet konstnärligt
Likvärdig lagom lyx
Medan Madeleine Masserat

Nikodemus Nickedocka Nickar
Obskyra Obsceniteter Observeras
Pappa Prioriterar Papparollen

Quintus Quinna Qreverar
Rubinen Riktar Rutorna
Stuveriarbetar Studerar Stubiner
Troja Transkteras Trotsigt

Underbara Urban Urbaniserade
Virkandet Varar Vansinnigt
Werner Wernerssons (hund) Watson

Xerxes xylofoniska xerxercis
Ytterligheternas ynnest yenererar
Zettermans zoologiska zonindelning

Åkermannens årsbasis återkommer
Äntligen äntras älvdansen
Överkomliga överskottsvaror överkonsumeras




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-10 20:41



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Visst är du andligt besläktad
med Alf Henriksson?
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP