Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla helgon & busar

Alla helgon står i farstun och trampar.
Och med dessa står alla busar och klampar
bråkiga omkring.

Månne de döda i livet än stökar,
torra och skrumpna som gamla lökar -
betyder ingenting.

Men i gravens mull kan blommor växa.
Låt det för alla bli en läxa:

[Och vad den läxan kan innebära kanske du själv kan fundera ut!]




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP