Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle ha stått en text här. Blev av obegriplig anledning en helt annan.


Något märkligt hände?







Ord har en sällsam innebörd,
en pennas röst gör sig gärna hörd,
läsningar i olika tonart finns,
likt lågor av intensitet de minns,
bevaras och upplevs av frisk som lätt störd.


(Avskyr plötsligt ringande telefoner)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 18:42



Bookmark and Share


  danne //

Fem rader med en lugn form, ej långa då längre än åtta ord som maximalt berättar en egen saga per rad, dock kan en inte ute lämnat en rad där irritation där ton i lur kan lura även den klipskaste skalle ifall någon herre vid namn Kalle av knallar släkte erbjuda en tjänst som en onekligen ej får undgå.

Mitt lodjur en själv gillar int ring-ande med oro en tro kan tona fram i andra änden av lur.

Mvh Danne
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP