Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett verk om sökandet efter det stora livspusslets lösning.


Att se

Att se tiden nalkas, uppfyllas av iver.
Att se tiden gå, spänningen driver.

Att se en människa, bräcklig och skör.
Att se en människa, känslig och mör.

Att se en längtan, förtvivla ibland.
Att se en kärlek, i utsträckt hand.

Att se en värme, läsa en rad.
Att se en känsla, värma vart blad.

Att se dig, förtjusning, iver.
Att se mig, rädsla tiger.

Att se en historia, dimmig och svår.
Att se en framtid, kan den bli vår?




Bunden vers (Rim) av Gucke
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-11-03 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gucke