Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rubrik


Jag har hört


att stjärnorna
kan ta bort sorger...

att blommor kan förgylla hjärtan

hopp ta bort tårar
för evigt

och att vår styrka
växer
under stillhet
och vid tystnad




Övriga genrer av innakarin
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin