Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret



Tänd ljus

Tänd ljus hos varandra

Tänd glädjens ljus
i rädslans mörker

Tänd rättens ljus
i korruptionens mörker

Tänd frihetens ljus
i de fängslades rum

Tänd hoppets ljus
till de som sörjer

Tänd ljus




Övriga genrer av innakarin
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 16:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag tänder ett ljus
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin